CLASAMENT. Redbee Software, DRUID, Questo, Ascendia, FintechOS, Pentest-Tools.com, Kinderpedia și Nestor sunt cele opt companii din România care au fost incluse în cel mai recent clasament Deloitte EMEA Technology Fast 500, ce listează companiile tehnologice cu cea mai rapidă creștere din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.
Redbee Software, ocupând locul 65 în clasamentul Deloitte EMEA Technology Fast 500, se remarcă prin soluțiile sale software pentru web și mobile utilizând tehnologii avansate. Compania a creat o aplicație intuitivă pentru predicții pe piața bursieră, menită să îmbunătățească strategiile de investiții și să crească încrederea investitorilor.
DRUID, specializată în dezvoltarea de asistenți virtuali inteligenți pentru procese complexe în cadrul companiilor, se află pe locul 207.
Questo, situată pe locul 282, a dezvoltat o platformă pentru jocuri de evadare în aer liber, în timp ce Ascendia, care a creat instrumente de e-learning utilizate în sectoarele privat și public, este pe locul 286.
Alte companii românești recunoscute în clasament sunt FintechOS, pe locul 289, care oferă soluții digitale pentru industria financiară, și Pentest-Tools.com, care a dezvoltat o platformă bazată pe cloud pentru teste de penetrare și identificarea vulnerabilităților, clasată pe locul 309.
Kinderpedia, care a creat o soluție completă de comunicare și management pentru școli și centre de îngrijire a copiilor, este pe locul 370, iar Nestor, cunoscută și sub numele de Marionette Studio, care a dezvoltat o platformă ce sprijină angajații în dezvoltarea lor profesională, este pe locul 421.
„Aceste realizări contribuie semnificativ la îmbunătățirea poziției României pe harta europeană a oportunităților pentru start-up-urile tehnologice. Recunoașterea primită de aceste companii în rândul altor firme EMEA subliniază dezvoltarea continuă a ecosistemului tehnologic local, care acum include mulți jucători activi la nivel internațional. Felicitări pentru eforturile lor, pentru inovația constantă, pentru angajamentul față de excelență și pentru reziliența în fața provocărilor”, a declarat Andrei Ionescu, Lider de Piață pentru Consultanță, Deloitte România, și coordonator local al programului CE Fast 50.
Câștigătorii EMEA Fast 500 au fost selectați pe baza creșterii procentuale a veniturilor în perioada fiscală 2019-2022. Această ediție a competiției include câștigători cu o rată medie de creștere de 1.931%.
Programul Deloitte EMEA Technology Fast 500 include automat companiile recunoscute anterior în clasamentul Deloitte CE Fast 50, pentru care înscrierile sunt acum deschise. Pentru a se califica pentru Fast 50, companiile trebuie să aibă venituri operaționale anuale minime de 50.000 EUR în primii trei ani (2020-2022) și cel puțin 100.000 EUR în 2023, să aibă sediul în Europa Centrală și să dețină proprietatea intelectuală sau tehnologia proprie.
Lasă un comentariu